Konsultation

Vad gör vi nu? När behovet dyker upp, kan du med kort varsel söka denna tjänst. En konsultation på 90 minuter kan räcka för att se behovet och upptäcka möjligheter för individ, grupp och organisation.

Konsultation omfattar:
– rådgivning i pedagogiska frågor
– stöd i utveckling av verksamhet
– frågor och funderingar som dyker upp i din vardag

Upplägg

Utifrån ditt behov träffar du specialpedagogen eller rektorskollegan online under 90 minuter. Tillsammans ringar vi in området eller frågeställningen. Under konsultationstiden kan ni lyfta frågor kring enskilda avidentifierade ärenden, funderingar kring extra anpassning eller särskilt stöd, utveckling av verksamheten eller andra utvecklingsområden.

För en hållbar utveckling och fördjupade kunskaper kan SPPO tillsammans med er besluta om fortsatt samarbete i form av Timbanken, Handledning eller Utbildning.


Kontaktformulär


Tidsbokning


Online-möte

Nya möjligheter i verkligheten

Eventuellt fortsatt onlinesamarbete

Boka konsultation

Fyll i dina uppgifter och berätta lite kort om varför du vill boka konsultation.

Vi på SPPO värnar om våra kunders personliga integritet och en säker hantering av personuppgifter. Därför har vi uppdaterat vår integritetspolicy och kontovillkor så att det blir tydligt vilka personuppgifter vi samlar in, hur vi hanterar dem och varför. Uppdateringarna görs i enlighet med EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR). GDPR är en positiv förändring för dig som privatperson. Mycket är sig likt, men kraven på hur vi som företag får behandla dina personuppgifter skärps.  

Tveka inte att kontakta oss på info@sppo.se om du vill veta mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.